Kies uw moment

Fieret Optiek Service komt naar haar klanten toe. Bent u niet mobiel of ontbreekt het u aan tijd om naar een opticien te gaan. Draagt u zorg voor familie en kunt u niet samen een opticien bezoeken. Ontdek het gemak van onze opticien aan huis. Wij komen bij u thuis, op uw werkplek of op een andere locatie. In alle rust en in een vertrouwde omgeving worden uw ogen opgemeten. Er is volop tijd voor het rustig uitzoeken van een nieuwe bril. Kies uw moment en maak eenvoudig een afspraak via onze website. U heeft dan meteen inzicht in onze afspraak via onze website. U heeft dan meteen inzicht in onze agenda of neem telefonisch contact met ons op.

Advies op maat

Na onze analyse geven wij u een helder en betrouwbaar advies op maat. Hierin nemen wij uw wensen mee. Samen kijken we naar een passende oplossing. Fieret Optiek Service werkt met traditionele en digitale meetapparatuur. U krijgt een betrouwbare en nauwkeurige oogmeting. Na de oogmeting kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide collectie monturen van diverse merken. Waaronder onze eigen Fieret Lunettes brillenlijn.

Declaraties zorgverzekering

Om onze Fieret Optiek service compleet te maken, verzorgen wij ook de declaratie van een bril met uw zorgverzekeraar. Wanneer u recht heeft op vergoeding via uw zorgverzekeraar komt de aanschaf van een bril bij Fieret Optiek Service daarvoor ook in aanmerking. Heeft u moeite met het invullen van het declaratieformulier dan helpen wij u verder op weg. Een uitstekende service en voor u een hele zorg minder. Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Fieret Optiek service biedt

 • Brillenglazen van hoogwaardige kwaliteit
 • Indienen van declaraties
 • Reparaties en onderhoud van brillen
 • Uitgebreide collectie monturen
 • Diverse merken waaronder ons eigen brillenlijn Fieret Lunettes
 • Garantie op alle monturen
 • Glazen van diverse leveranciers waaronder Zeiss
 • Alle lenssoorten: multifocaal, bifocaal of enkelvoudig
 • Zonnebrillen en sportbrillen, ook op sterkte
 • Beeldschermbrillen volgens Arbowetgeving
 • Veiligheidsbrillen volgens EN-norm
Ervaar het gemak van uw opticien aan huis maak een afspraak of neem contact met ons op.

Nieuws

Vrijdag 13 december Styliste dag in onze Eye Wish winkel
Vrijdag 13 december Styliste dag in onze Eye Wish winkel Aanstaande vrijdag 13 december 2019 houden wij een styliste dag in onze winkel o...
Lees verder...
Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in St. Jozef in Sappem
Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in St. Jozef in Sappem Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in Zonnehuis St. Jozef in Sappe...
Lees verder...

Aanbiedingen

Organiseer een Brillenparty
Organiseer een Brillenparty
Bekijken »
Brillen passen via Brilonline.com
Brillen passen via Brilonline.com
Bekijken »
Beurs aanbieding!
Beurs aanbieding!
Bekijken »