27 juni 2019 Inloopspreekuur Wiemersheerd Loppersum

27 juni 2019 Inloopspreekuur Wiemersheerd Loppersum

Aanstaande donderdag 27 juni 2019 zijn wij weer op de koffie bij Zonnehuis Wiemersheerd in Loppersum voor een inloopspreekuur.

Deze begint om 10:00 uur en eindigd rond 11:30 uur.

U kunt terecht voor vragen over oogzorg, oogmetingen. U mag ook uw bril aanbieden voor onderhoud, reiniging en reparaties.

Locatie:
Zonnehuis Wiemersheerd
De Schepperij 2
9919 HJ Loppersum

GPS-coördinaten: 53.333602,6.7455463,17Fieret Optiek Service is uw opticien aan huis, ook wel de mobiele opticien of de thuisopticien genoemd. Wat kunt u van ons verwachten. Oogmeting in de huiskamer. oogmeting op kantoor, oogmeting in de keuken, oogmeting in de kantine of een oogmeting op locatie waar u denkt waar het mogelijk is. Er wordt een objectieve oogmeting doormiddel van een skiascoop gedaan, daarna een subjectieve oogmeting met een pasbril in samenwerking van digitale letterscherm. Hier kan bepaald worden of u myoop(bijziend) ben, hypermetroop (verziend) bent of dat u prebyoop (leessterkte) bent. Wij kunnen ook een oogdrukmeting ter plaatse uitvoeren.

Daarnaast nemen wij ook onze monturen mee. Uw huiskamer wordt mijn winkel. Een mobiele brillenwinkel wel te verstaan. U kunt ook via onze website naar de digitale paskamer. Daar kunt u online brillen passen.

Wij leveren verte brillen, Leesbrillen, multivocale(varifocus, varifocaal, multifocus) brillen, Bifocale brillen, Beeldschermbrillen en veiligheidsbrillen op sterkte.

Wij bedienen het gebied de provincie Groningen met als gemeenten: Pekela, Oldambt, Bellingwedde, Vlagtwedde, Westerwolde, Stadskanaal, Veendam, Menterwolde, Hoogezand-Sappemeer, Haren, Slochteren, Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Ten Boer, Eemsmond, Winsum, De Marne, Zuidhorn, Grootegast, Marum en Leek. Maar ook buiten de Provincie Groningen zoals Schiermonnikoog(Friesland)

Meer informatie op: www.zonnehuisgroepnoord.nl

Nieuws

Donderdag 12 september 2019 Inloopspreekuur Blanckenborg Blijham
Donderdag 12 september 2019 Inloopspreekuur Blanckenborg Blijham Donderdag 12 september 2019 zijn wij op de koffie in Zorgcentrum de Blanckenborg...
Lees verder...
Inloopspreekuren Najaar 2019
Inloopspreekuren Najaar 2019 De volgende inloopspreekuren zijn gepland voor dit najaar: 5 september 2019: Ni...
Lees verder...

Aanbiedingen

Organiseer een Brillenparty
Organiseer een Brillenparty
Bekijken »
Brillen passen via Brilonline.com
Brillen passen via Brilonline.com
Bekijken »
Beurs aanbieding!
Beurs aanbieding!
Bekijken »