Maarten Fieret

De kracht van Fieret

De kracht van Fieret Optiek Service is het bieden van optimale kwaliteit, rust en groot gemak. Met onze persoonlijke benadering willen wij het ongemak van het bezoeken van een opticien wegnemen. Zeker een uitkomst voor mensen die zorgdragen voor anderen.

Door het bezoeken van onze klanten in hun eigen vertrouwde omgeving en op het moment dat het de klant past. Kunnen wij als opticien onze aandacht volledig richten op onze klanten. Geen werkdruk of werkonderbreking.

Met oog voor detail geven wij u na onze nauwkeurige oogmeting een deskundig advies op maat. Er wordt hierbij rekening gehouden met een eventuele medische achtergrond. Wij investeren in duurzame en kwalitatieve oplossingen. Uw zicht staat bij ons voorop.

Ervaar onze kwaliteit

Fieret Optiek Service gaat voor kwaliteit. Dat ziet u terug in onze producten en de persoonlijke aandacht die wij aan onze klanten geven. U als klant ervaart bij ons niet alleen dat wij werken met hoogwaardige producten die hun waarde voor langere tijd behouden. U ervaart ook de waarde van een stukje persoonlijke aandacht en professionele inzet. Fieret Optiek Service neemt de tijd die nodig is om u op een waardevolle manier van dienst te zijn.

Ontzorgen

Met onze service op locatie voelen onze klanten zich op hun gemak. Dat geeft vertrouwen en rust. Fieret Optiek Sevice neemt de tijd voor u. Voor het maken van een nauwkeurige oogmeting, het vinden van een nieuwe bril en het beantwoorden van al uw vragen. Wij willen met onze manier van werken mensen zoveel mogelijk ontzorgen.

Wij kunnen ook u ontzorgen. Neem contact met ons op en informeer naar uw mogelijkheden.

Nieuws

Vrijdag 13 december Styliste dag in onze Eye Wish winkel
Vrijdag 13 december Styliste dag in onze Eye Wish winkel Aanstaande vrijdag 13 december 2019 houden wij een styliste dag in onze winkel o...
Lees verder...
Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in St. Jozef in Sappem
Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in St. Jozef in Sappem Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in Zonnehuis St. Jozef in Sappe...
Lees verder...

Aanbiedingen

Organiseer een Brillenparty
Organiseer een Brillenparty
Bekijken »
Brillen passen via Brilonline.com
Brillen passen via Brilonline.com
Bekijken »
Beurs aanbieding!
Beurs aanbieding!
Bekijken »