Kekke Kersttruien Actie

22 november 2023 -

Tijdens de feestelijke decembermaand willen wij bij Fieret Optiek graag de warmte en gezelligheid van Kerstmis met onze klanten delen. Daarom introduceren wij met trots onze "Kekke kersttruien Actie," waarbij het dragen van een kersttrui niet alleen voor de nodige kerstsfeer zorgt, maar ook voor geweldige kortingen en verrassingen!

Hoe werkt het? Als u tijdens uw bezoek aan Fieret Optiek een kersttrui draagt, ontvangt u direct 30% korting op de aanschaf van uw nieuwe bril - een perfe... lees verder »

Nieuws en updates van Fieret Optiek

Vindt u het leuk om te lezen over de wereld van de optiek? Dan zult u onze blogs wellicht interessant vinden. En blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws, dan zijn wij ook te volgen via onze social mediakanalen.

Facebook | Twitter | LinkedIn

1 2 3 > »
Kekke Kersttruien Actie - Fieret Optiek

Kekke Kersttruien Actie

22 november 2023 - Tijdens de feestelijke decembermaand willen wij bij Fieret Optiek graag de warmte en gezelligheid van Kerstmis met onze klanten delen. Daarom... lees verder »

Aktievoorwaarden Kekke Kerstttuien Aktie! - Fieret Optiek

Aktievoorwaarden Kekke Kerstttuien Aktie!

22 november 2023 - Actievoorwaarden: • De actie 'Kekke Kersttruien actie' geldt alleen bij aankoop van een complete bril met minimaal 1.6 glazen voorzien van ... lees verder »

POSO lifstyle beurs Hoogezand - Fieret Optiek

POSO lifstyle beurs Hoogezand

17 november 2023 - Morgen 18 november 2023 staan wij met onze stand op de POSO lifestyle beurs in Hoogezand. Deze is van 13:00 uur tot 17:00 geopend en de toegang is... lees verder »

Service inloopspreekuur TSN Voor Anker Woensdag 18 oktober 2023 - Fieret Optiek

Service inloopspreekuur TSN Voor Anker Woensdag 18 oktober 2023

17 oktober 2023 - Komende woensdag, 18 oktober 2023, hebben we weer een speciaal Service Inloopspreekuur in TNS Voor Anker, Hoogezand, verzorgd door Fieret Optiek!... lees verder »

Woensdag 20 september service ochtend bij Zonnehuis St. Jozef in Sappemeer - Fieret Optiek

Woensdag 20 september service ochtend bij Zonnehuis St. Jozef in Sappemeer

19 september 2023 - Dat klinkt als een geweldig initiatief van Fieret Optiek! Het aanbieden van een service ochtend bij Zonnehuis Sint Jozef in Sappemeer is een mooie... lees verder »

Zaterdag 16 September, Presentatie nieuwe winkel! - Fieret Optiek

Zaterdag 16 September, Presentatie nieuwe winkel!

13 september 2023 - Op zaterdag 16 september 2023 verwelkomen we jullie allemaal met open armen in onze geheel vernieuwde winkel. Dit wordt een dag vol elegantie, stijl... lees verder »

Is een goedkope zonnebril net zo goed als een dure?

11 augustus 2023 - De prijzen van zonnebrillen variëren van een paar euro’s tot honderden euro’s. Maar beschermt een goedkope zonnebril je ogen dan ook minder goed... lees verder »

Feestelijke heropening Eye Wish Opticiens Winschoten - Fieret Optiek

Feestelijke heropening Eye Wish Opticiens Winschoten

9 februari 2018 - Op 4 december 2017 hebben we Eye Wish Opticiens in Winschoten overgenomen. Met gepaste trots presenteren we onze winkel aan u op zaterdag 10... lees verder »

De kleur blauw bestaat maar 300 jaar! - Fieret Optiek

De kleur blauw bestaat maar 300 jaar!

14 augustus 2017 - Volgens dit filmpje van Vsauce bestaat de kleur blauw maar een paar eeuwen. Daarvoor werd het niet... lees verder »

Brilletjes tegen smartphonelicht - Fieret Optiek

Brilletjes tegen smartphonelicht

22 mei 2016 - Blauw licht-brilletjes zijn het nieuwste wapen tegen vermeende oogschade door staren naar beeldschermen van smartphone of tablet. Zijn ze echt... lees verder »

1 2 3 > »
Kekke Kersttruien Actie - Fieret Optiek

Kekke Kersttruien Actie

22 november 2023 - Tijdens de feestelijke decembermaand willen wij bij Fieret Optiek graag de warmte en gezelligheid van Kerstmis met onze klanten delen. Daarom introduceren wij met... lees verder »

Aktievoorwaarden Kekke Kerstttuien Aktie! - Fieret Optiek

Aktievoorwaarden Kekke Kerstttuien Aktie!

22 november 2023 - Actievoorwaarden: • De actie 'Kekke Kersttruien actie' geldt alleen bij aankoop van een complete bril met minimaal 1.6 glazen voorzien van ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.