Nieuws en updates van Fieret Optiek

Vindt u het leuk om te lezen over de wereld van de optiek? Dan zult u onze blogs wellicht interessant vinden. En blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws, dan zijn wij ook te volgen via onze social mediakanalen.

Facebook | Twitter | LinkedIn

1 2 3 > »
Extra korting op marktdagen! - Fieret Optiek

Extra korting op marktdagen!

28 mei 2024 - Tijdens de marktdagen in Winschoten geven wij tot € 75, - korting op een bril. Op de zaterdag wordt altijd markt gehouden op de Venne in... lees verder »

INVU voorjaarsaktie - Fieret Optiek

INVU voorjaarsaktie

22 maart 2024 - Stralend de zon in met INVU-eyewear! Bij Fieret Optiek introduceren we met trots onze collectie van INVU-eyewear gepolariseerde zonnebrillen. Deze... lees verder »

Merk van de maand: Stepper Eyewear - Fieret Optiek

Merk van de maand: Stepper Eyewear

9 januari 2024 - Nieuws voor alle brillenliefhebbers! Ik wil jullie allemaal kennis laten maken met de wereld van Stepper eyewear, nu verkrijgbaar bij Fieret... lees verder »

Prijswinnaar Kekke Kersttruien actie - Fieret Optiek

Prijswinnaar Kekke Kersttruien actie

9 januari 2024 - Tussen Sinterklaas en Kerst organiseerde Fieret Optiek een leuke actie met kerstruien, waarbij deelnemers kans maakten op een prijs. Deze prijs is... lees verder »

POSO lifstyle beurs Hoogezand - Fieret Optiek

POSO lifstyle beurs Hoogezand

17 november 2023 - Morgen 18 november 2023 staan wij met onze stand op de POSO lifestyle beurs in Hoogezand. Deze is van 13:00 uur tot 17:00 geopend en de toegang is... lees verder »

Service inloopspreekuur TSN Voor Anker Woensdag 18 oktober 2023 - Fieret Optiek

Service inloopspreekuur TSN Voor Anker Woensdag 18 oktober 2023

17 oktober 2023 - Komende woensdag, 18 oktober 2023, hebben we weer een speciaal Service Inloopspreekuur in TNS Voor Anker, Hoogezand, verzorgd door Fieret Optiek!... lees verder »

Is een goedkope zonnebril net zo goed als een dure? - Fieret Optiek

Is een goedkope zonnebril net zo goed als een dure?

11 augustus 2023 - De prijzen van zonnebrillen variëren van een paar euro’s tot honderden euro’s. Maar beschermt een goedkope zonnebril je ogen dan ook minder goed... lees verder »

Feestelijke heropening Eye Wish Opticiens Winschoten - Fieret Optiek

Feestelijke heropening Eye Wish Opticiens Winschoten

9 februari 2018 - Op 4 december 2017 hebben we Eye Wish Opticiens in Winschoten overgenomen. Met gepaste trots presenteren we onze winkel aan u op zaterdag 10... lees verder »

De kleur blauw bestaat maar 300 jaar! - Fieret Optiek

De kleur blauw bestaat maar 300 jaar!

14 augustus 2017 - Volgens dit filmpje van Vsauce bestaat de kleur blauw maar een paar eeuwen. Daarvoor werd het niet... lees verder »

Brilletjes tegen smartphonelicht - Fieret Optiek

Brilletjes tegen smartphonelicht

22 mei 2016 - Blauw licht-brilletjes zijn het nieuwste wapen tegen vermeende oogschade door staren naar beeldschermen van smartphone of tablet. Zijn ze echt... lees verder »

1 2 3 > »
Extra korting op marktdagen! - Fieret Optiek

Extra korting op marktdagen!

28 mei 2024 - Tijdens de marktdagen in Winschoten geven wij tot € 75, - korting op een bril. Op de zaterdag wordt altijd markt gehouden op de Venne in Winschoten. Deze extra korting krijgt u ook tijdens de... lees verder »

INVU voorjaarsaktie - Fieret Optiek

INVU voorjaarsaktie

22 maart 2024 - Stralend de zon in met INVU-eyewear! Bij Fieret Optiek introduceren we met trots onze collectie van INVU-eyewear gepolariseerde zonnebrillen. Deze stijlvolle zonnebrillen bieden niet alleen optimale... lees verder »

  •  Fieret Optiek
  •  Fieret Optiek

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.