27 juni 2019 Inloopspreekuur Wiemersheerd Loppersum

27 juni 2019 Inloopspreekuur Wiemersheerd Loppersum

27 juni 2019 Inloopspreekuur Wiemersheerd Loppersum Fieret Optiek Pekela
Maarten Fieret - Fieret Optiek Pekela

Geschreven door:
, 24 juni 2019

E-mail Maarten Fieret Linkedin

Aanstaande donderdag 27 juni 2019 zijn wij weer op de koffie bij Zonnehuis Wiemersheerd in Loppersum voor een inloopspreekuur.

Deze begint om 10:00 uur en eindigd rond 11:30 uur.

U kunt terecht voor vragen over oogzorg, oogmetingen. U mag ook uw bril aanbieden voor onderhoud, reiniging en reparaties.

Locatie:
Zonnehuis Wiemersheerd
De Schepperij 2
9919 HJ Loppersum

GPS-coördinaten: 53.333602,6.7455463,17Fieret Optiek Service is uw opticien aan huis, ook wel de mobiele opticien of de thuisopticien genoemd. Wat kunt u van ons verwachten. Oogmeting in de huiskamer. oogmeting op kantoor, oogmeting in de keuken, oogmeting in de kantine of een oogmeting op locatie waar u denkt waar het mogelijk is. Er wordt een objectieve oogmeting doormiddel van een skiascoop gedaan, daarna een subjectieve oogmeting met een pasbril in samenwerking van digitale letterscherm. Hier kan bepaald worden of u myoop(bijziend) ben, hypermetroop (verziend) bent of dat u prebyoop (leessterkte) bent. Wij kunnen ook een oogdrukmeting ter plaatse uitvoeren.

Daarnaast nemen wij ook onze monturen mee. Uw huiskamer wordt mijn winkel. Een mobiele brillenwinkel wel te verstaan. U kunt ook via onze website naar de digitale paskamer. Daar kunt u online brillen passen.

Wij leveren verte brillen, Leesbrillen, multivocale(varifocus, varifocaal, multifocus) brillen, Bifocale brillen, Beeldschermbrillen en veiligheidsbrillen op sterkte.

Wij bedienen het gebied de provincie Groningen met als gemeenten: Pekela, Oldambt, Bellingwedde, Vlagtwedde, Westerwolde, Stadskanaal, Veendam, Menterwolde, Hoogezand-Sappemeer, Haren, Slochteren, Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Ten Boer, Eemsmond, Winsum, De Marne, Zuidhorn, Grootegast, Marum en Leek. Maar ook buiten de Provincie Groningen zoals Schiermonnikoog(Friesland)

Meer informatie op: http://www.zonnehuisgroepnoord.nl/Locaties/Zonnehuizen/ZonnehuisWiemersheerdLoppersum/Default.aspx

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.