Donderdag 12 september 2019 Inloopspreekuur Blanckenborg Blijham

Donderdag 12 september 2019 Inloopspreekuur Blanckenborg Blijham

Donderdag 12 september 2019 Inloopspreekuur Blanckenborg Blijham Fieret Optiek Pekela
Maarten Fieret - Fieret Optiek Pekela

Geschreven door:
, 11 september 2019

E-mail Maarten Fieret Linkedin

Donderdag 12 september 2019 zijn wij op de koffie in Zorgcentrum de Blanckenborg in Blijham.
Wij houden een inloopspreekuur georganiseerd samenwerking met Zorgcentrum de Blanckenborg te Blijham.U kunt terecht tijdens de koffieochtend van 10:00 uur tot en met 11:00 uur voor vragen rond oogzorg, het maken van afspraak voor een oogmeting, onderhoud en reiniging van uw bril.

Adres:
Zorgcentrum De Blanckenborg
Eikenlaan 34
9796 RW Blijham
Coördinaten: 53.108733,7.0802543,17


Fieret Optiek Service is uw opticien aan huis, ook wel de mobiele opticien of de thuisopticien genoemd. Wat kunt u van ons verwachten. Oogmeting in de huiskamer. oogmeting op kantoor, oogmeting in de keuken, oogmeting in de kantine of een oogmeting op locatie waar u denkt waar het mogelijk is. Er wordt een objectieve oogmeting doormiddel van een skiascoop gedaan, daarna een subjectieve oogmeting met een pasbril in samenwerking van digitale letterscherm. Hier kan bepaald worden of u myoop(bijziend) ben, hypermetroop (verziend) bent of dat u prebyoop (leessterkte) bent. Wij kunnen ook een oogdrukmeting ter plaatse uitvoeren.

Daarnaast nemen wij ook onze monturen mee. Uw huiskamer wordt mijn winkel. Een mobiele brillenwinkel wel te verstaan. U kunt ook via onze website naar de digitale paskamer. Daar kunt u online brillen passen.

Wij leveren verte brillen, Leesbrillen, multivocale(varifocus, varifocaal, multifocus) brillen, Bifocale brillen, Beeldschermbrillen en veiligheidsbrillen op sterkte.

Wij bedienen het gebied de provincie Groningen met als gemeenten: Pekela, Oldambt, Bellingwedde, Vlagtwedde, Westerwolde, Stadskanaal, Veendam, Menterwolde, Hoogezand-Sappemeer, Haren, Slochteren, Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Ten Boer, Eemsmond, Winsum, De Marne, Zuidhorn, Grootegast, Marum en Leek.

Meer informatie op: http://www.blanckenborg.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.