Ook tijdens de lockdown blijft mobiele oogmeting mogelijk

Ook tijdens de lockdown blijft mobiele oogmeting mogelijk Fieret Optiek Pekela
Maarten Fieret - Fieret Optiek Pekela

Geschreven door:
,

E-mail Maarten Fieret Linkedin

Goed zicht is heel belangrijk, dat is niet anders tijdens een pandemie. Omdat wij begrijpen dat u ook tijdens een lockdown een goede bril nodig hebt, blijven wij u ook nu van dienst. Ook onze unieke aan huis service kunnen wij dankzij de voorzorgsmaatregelen die wij nemen gelukkig aan u blijven aanbieden. Uiteraard volgen wij hierbij de coronamaatregelen zoals opgesteld door het RIVM.

Concreet houdt dat in dat onze deskundige mobiele opticien ook bij huisbezoek een mondkapje draagt en de hygiëneregels in acht neemt. U kunt een afspraak maken voor een mobiele oogmeting aan huis of op een andere locatie, wanner het u uitkomt, door te bellen, of door middel van het invullen van het afsprakenformulier op deze website.

Ervaar het gemak van een specialist op locatie en maak direct een afspraak, of bel voor meer informatie met Fieret Optiek.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Hebt u last van beslagen brillenglazen? - Fieret Optiek Pekela

Hebt u last van beslagen brillenglazen?

4 april 2021 - OptiPlus Anti-condens spray Bril is een anti-condens brillenvloeistof die ervoor zorgt dat uw bril niet beslaat. In spray of doekjes bij ons in de winkel verkrijgbaar... lees verder »

Inloopspreekuur Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg' in Blijham - Fieret Optiek Pekela

Inloopspreekuur Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg' in Blijham

17 maart 2021 - Binnenkort organiseren we weer een inloopspreekuur bij Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg' in Blijham. Tijdens deze inloopspreekuren nodigen wij u uit om kennis ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.