Zaterdag 16 September, Presentatie nieuwe winkel!

Zaterdag 16 September, Presentatie nieuwe winkel!

Zaterdag 16 September, Presentatie nieuwe winkel! Fieret Optiek
Maarten Fieret - Fieret Optiek

Geschreven door:
, 13 september 2023

E-mail Maarten Fieret Linkedin

Op zaterdag 16 september 2023 verwelkomen we jullie allemaal met open armen in onze geheel vernieuwde winkel. Dit wordt een dag vol elegantie, stijl en, natuurlijk, de nieuwste brillentrends!

Om onze presentatie te vieren, organiseren we een kleine markt met enkele van de meest gerenommeerde brilleveranciers, waaronder Jey Eyewear, die zijn complete collectie van merken en modellen zal presenteren. Maar dat is niet alles; we hebben ook de nieuwste collecties van merken als Zeeland, EyeFunc en Outspoken voor jullie geselecteerd. En als kers op de taart hebben we een prachtige collectie van het gewilde merk Black Forest in huis gehaald.

Bij binnenkomst worden jullie verwelkomd met een verfrissend glaasje prosecco of een warm kopje koffie, vergezeld van heerlijk gebak. Het belooft een dag vol gezelligheid en inspiratie te worden.

De feestelijkheden vinden plaats tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Deze dag draait helemaal om jullie, onze gewaardeerde klanten, en iedereen is van harte welkom om met ons deze bijzondere gelegenheid te vieren. Breng je vrienden en familie mee en ontdek samen met ons de nieuwste trends in brillenmode.

We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen en samen met jullie onze nieuwe winkel te ontdekken. Laten we toasten op een prachtige toekomst vol scherpe zichtbaarheid en stijl!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.