De  computer/beeldschermbril deel 3

De computer/beeldschermbril deel 3

Mensen ouder dan 40 jaar gaan steeds meer merken dat het lezen ansicht steeds moeilijker wordt. Eerst gaan zij een kan en klare leesbril halen bij een drogist of supermarkt, het wordt maar erger en men krijgt steeds meer last van vermoeide ogen en misschien wel hoofdpijn.
Uiteindelijk schaft men een multifocale bril aan. Maar dan begint de ellende achter de beeldscherm. Door de optische constructie van multifocaal glas gaat men het hoofd heffen zodat er weer duidelijk gekeken kan worden op het scherm. Doordat er met geheven hoofd gekeken wordt, lijdt dit weer tot verkrampingen in de nekspieren. Hierdoor ontstaat er weer vermoeidheid, hoofdpijn, gevoelloze vingers of ledematen, noem maar op. Volgens de ARBO-wet mag dit niet. Er moet een aanpassing komen. De meest simpele is een multifocale bril met een aangepast overgang. Daar heeft Zeiss en zijn concurrenten het nodige ervaring op gedaan. Door middel van op maat maken van glas, heeft Zeiss een gamma waar vanuit gegaan wordt van de werkafstanden op de werkplek. De overgang van veraf naar leesafstand is zo geslepen dat het hoofd niet meer geheven hoeft te worden al er naar de beeldscherm gekeken wordt. Waar ook deze scherm ook staat.
Zo kan gekozen van leesafstand tot 1m, 2m en zelf 4m. Met hun individuele glas kan de afstand zelf op de cm nauwkeurig opgegeven worden. Uiteraard gecombineerd met hun beste ontspiegeling krijgt men een comfortabele oplossing, waardoor het werken achter een beeldscherm weer plezierig wordt.

Meer informatie op: www.zeiss.nl

Nieuws

Vrijdag 13 december Styliste dag in onze Eye Wish winkel
Vrijdag 13 december Styliste dag in onze Eye Wish winkel Aanstaande vrijdag 13 december 2019 houden wij een styliste dag in onze winkel o...
Lees verder...
Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in St. Jozef in Sappem
Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in St. Jozef in Sappem Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in Zonnehuis St. Jozef in Sappe...
Lees verder...

Aanbiedingen

Organiseer een Brillenparty
Organiseer een Brillenparty
Bekijken »
Brillen passen via Brilonline.com
Brillen passen via Brilonline.com
Bekijken »
Beurs aanbieding!
Beurs aanbieding!
Bekijken »