Woensdag 20 september service ochtend bij Zonnehuis St. Jozef in Sappemeer

19 september 2023 -

Dat klinkt als een geweldig initiatief van Fieret Optiek! Het aanbieden van een service ochtend bij Zonnehuis Sint Jozef in Sappemeer is een mooie gelegenheid voor mensen om hun brillen schoon te maken of aan te passen, een oogmeting te plannen en nuttige informatie te krijgen over oogzorg. Het is belangrijk om de gezondheid van de ogen in de gaten te houden en op de hoogte te blijven van eventuele veranderingen in het zicht. Dit soort evenementen kan daarbij helpen. Als mensen in de omgeving... lees verder »

Kies uw moment

Fieret Optiek komt naar haar klanten toe. Bent u niet mobiel of ontbreekt het u aan tijd om naar een opticien te gaan? Draagt u zorg voor familie en kunt u niet samen een opticien bezoeken? Ontdek het gemak van onze opticien aan huis. Wij komen bij u thuis, op uw werkplek of op een andere locatie. In alle rust en in een vertrouwde omgeving worden uw ogen opgemeten. Er is volop tijd voor het rustig uitzoeken van een nieuwe bril. Kies uw moment en maak eenvoudig een afspraak via onze website. Of neem telefonisch contact met ons op en we plannen direct een afspraak met u in.

Advies op maat

Na onze analyse geven wij u een helder en betrouwbaar advies op maat. Hierin nemen wij uw wensen mee. Samen kijken we naar een passende oplossing. Fieret Optiek werkt met traditionele en digitale meetapparatuur. U krijgt een betrouwbare en nauwkeurige oogmeting. Na de oogmeting kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide collectie monturen van diverse merken. Waaronder onze eigen Fieret Lunettes brillenlijn.

Declaraties zorgverzekering

Om onze service compleet te maken, verzorgen wij ook de declaratie van een bril bij uw zorgverzekeraar. Wanneer u recht heeft op vergoeding via uw zorgverzekeraar komt de aanschaf van een bril bij Fieret Optiek daarvoor ook in aanmerking. Heeft u moeite met het invullen van het declaratieformulier dan helpen wij u verder op weg. Een uitstekende service en voor u een hele zorg minder. Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Kies uw moment - Fieret Optiek

Fieret Optiek biedt:

 • Brillenglazen van hoogwaardige kwaliteit
 • Indienen van declaraties
 • Reparaties en onderhoud van brillen
 • Uitgebreide collectie monturen
 • Diverse merken waaronder ons eigen brillenlijn Fieret Lunettes
 • Garantie op alle monturen
 • Glazen van diverse leveranciers waaronder Zeiss
 • Alle lenssoorten: multifocaal, bifocaal of enkelvoudig
 • Zonnebrillen en sportbrillen, ook op sterkte
 • Beeldschermbrillen volgens Arbowetgeving
 • Veiligheidsbrillen volgens EN-norm

Ervaar ook het gemak van uw opticien aan huis!

Woensdag 20 september service ochtend bij Zonnehuis St. Jozef in Sappemeer - Fieret Optiek

Woensdag 20 september service ochtend bij Zonnehuis St. Jozef in Sappemeer

19 september 2023 - Dat klinkt als een geweldig initiatief van Fieret Optiek! Het aanbieden van een service ochtend bij Zonnehuis Sint Jozef in Sappemeer is een mooie gelegenheid vo... lees verder »

Zaterdag 16 September, Presentatie nieuwe winkel! - Fieret Optiek

Zaterdag 16 September, Presentatie nieuwe winkel!

13 september 2023 - Op zaterdag 16 september 2023 verwelkomen we jullie allemaal met open armen in onze geheel vernieuwde winkel. Dit wordt een dag vol elegantie, stijl en, natuurli... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.