Kekke Kersttruien Actie

22 november 2023 -

Tijdens de feestelijke decembermaand willen wij bij Fieret Optiek graag de warmte en gezelligheid van Kerstmis met onze klanten delen. Daarom introduceren wij met trots onze "Kekke kersttruien Actie," waarbij het dragen van een kersttrui niet alleen voor de nodige kerstsfeer zorgt, maar ook voor geweldige kortingen en verrassingen!

Hoe werkt het? Als u tijdens uw bezoek aan Fieret Optiek een kersttrui draagt, ontvangt u direct 30% korting op de aanschaf van uw nieuwe bril - een perfe... lees verder »

Onze klanten aan het woord

Vindt u het interessant om te weten wat anderen over ons zeggen? Lees dan hier de ervaringen die onze klanten met ons hebben.

Zichtgarantie !

Bij (toen nog) Eye Wish Winschoten ruim jaar geleden kwaliteitsbril plus zonnebril (multifocaal) aangeschaft. Echter mijn zicht werd in de loop van he... lees verder »

Nieuwe bril

Prima geholpen met gedegen advies, bij het uitzoeken van een bril met multifocale glazen. Als service een gratis zonnebril op sterkte erbij genomen.... lees verder »

Nieuwe bril

Vandaag heeft mijn moeder van 93 jaar haar nieuwe bril gekregen, wat geweldig dat ze nu weer de tv bode kan lezen. En dan straks weer haar woordzoeker... lees verder »

Pretttige service

een mobiele opticien is een uitkomst voor mensen zoals mijn moeder was. ze hoefde de deur niet uit en maarten fieret gaf op een rustige en vakkundige ... lees verder »

100 procent service

Goeie service aan huis . Ze nemen alle tijd voor je .goede uitleg. 100 procent service... lees verder »

Geen moeite te veel - Fieret Optiek

Geen moeite te veel

Al een paar jaar keek ik uit naar een nieuw montuur, liefst in robijnrood. Die nieuwe grote monturen vond ik wel mooi, maar telkens als ik iets aan mi... lees verder »

Goed geslaagd!

Goed geslaagd voor een nieuwe multifocale bril én een zonnebril op sterkte! Maarten, van Fieret Optiek, is bij me thuis geweest en had een erg uitgeb... lees verder »

Vakkundige oogtest - Fieret Optiek

Vakkundige oogtest

Na een vakkundige oogtest hebben mijn man en ondergetekende binnen 14 dagen onze brillen ontvangen, resultaat subliem, we kunnen weer als vanouds sche... lees verder »

Ontspannend en vakkundig advies

Maarten is bij ons thuis geweest en moet ik zeggen, een prettige ervaring, lekker ontspannen zijn werk gedaan, zowel ik zelf en mijn vrouw zijn aan ee... lees verder »

Super geholpen

Mijn montuur (gekocht bij een andere opticien) zat steeds niet goed ,omdat de neusvleugels in het montuur geïntrigeerd waren.Maarten bood aan om er n... lees verder »

1 2 > »
Kekke Kersttruien Actie - Fieret Optiek

Kekke Kersttruien Actie

22 november 2023 - Tijdens de feestelijke decembermaand willen wij bij Fieret Optiek graag de warmte en gezelligheid van Kerstmis met onze klanten delen. Daarom introduceren wij met... lees verder »

Aktievoorwaarden Kekke Kerstttuien Aktie! - Fieret Optiek

Aktievoorwaarden Kekke Kerstttuien Aktie!

22 november 2023 - Actievoorwaarden: • De actie 'Kekke Kersttruien actie' geldt alleen bij aankoop van een complete bril met minimaal 1.6 glazen voorzien van ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.