Onze klanten aan het woord

Vindt u het interessant om te weten wat anderen over ons zeggen? Lees dan hier de ervaringen die onze klanten met ons hebben.

1 2 > »

Zichtgarantie !

Bij (toen nog) Eye Wish Winschoten ruim jaar geleden kwaliteitsbril plus zonnebril (multifocaal) aangeschaft. Echter mijn zicht werd in de loop van... lees verder »

Nieuwe bril

Prima geholpen met gedegen advies, bij het uitzoeken van een bril met multifocale glazen. Als service een gratis zonnebril op sterkte erbij... lees verder »

Nieuwe bril

Vandaag heeft mijn moeder van 93 jaar haar nieuwe bril gekregen, wat geweldig dat ze nu weer de tv bode kan lezen. En dan straks weer haar... lees verder »

Pretttige service

een mobiele opticien is een uitkomst voor mensen zoals mijn moeder was. ze hoefde de deur niet uit en maarten fieret gaf op een rustige en vakkundige... lees verder »

100 procent service

Goeie service aan huis . Ze nemen alle tijd voor je .goede uitleg. 100 procent ... lees verder »

Geen moeite te veel - Fieret Optiek

Geen moeite te veel

Al een paar jaar keek ik uit naar een nieuw montuur, liefst in robijnrood. Die nieuwe grote monturen vond ik wel mooi, maar telkens als ik iets aan... lees verder »

Goed geslaagd!

Goed geslaagd voor een nieuwe multifocale bril én een zonnebril op sterkte! Maarten, van Fieret Optiek, is bij me thuis geweest en had een erg... lees verder »

Vakkundige oogtest - Fieret Optiek

Vakkundige oogtest

Na een vakkundige oogtest hebben mijn man en ondergetekende binnen 14 dagen onze brillen ontvangen, resultaat subliem, we kunnen weer als vanouds... lees verder »

Ontspannend en vakkundig advies

Maarten is bij ons thuis geweest en moet ik zeggen, een prettige ervaring, lekker ontspannen zijn werk gedaan, zowel ik zelf en mijn vrouw zijn aan... lees verder »

Super geholpen

Mijn montuur (gekocht bij een andere opticien) zat steeds niet goed ,omdat de neusvleugels in het montuur geïntrigeerd waren.Maarten bood aan om er... lees verder »

1 2 > »
Aanstaande vrijdag 17 mei 2024 Gesloten - Fieret Optiek

Aanstaande vrijdag 17 mei 2024 Gesloten

15 mei 2024 - Aanstaande vrijdag 17 mei 2024 is de winkel gesloten door omstandigheden. Zaterdag zijn wij weer... lees verder »

INVU voorjaarsaktie - Fieret Optiek

INVU voorjaarsaktie

22 maart 2024 - Stralend de zon in met INVU-eyewear! Bij Fieret Optiek introduceren we met trots onze collectie van INVU-eyewear gepolariseerde zonnebrillen. Deze stijlvolle zonnebrillen bieden niet alleen optimale... lees verder »

  •  Fieret Optiek
  •  Fieret Optiek

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.