Onze klanten aan het woord

Vindt u het interessant om te weten wat anderen over ons zeggen? Lees dan hier de ervaringen die onze klanten met ons hebben.

Test - Fieret Optiek Pekela

Test

Test... lees verder »

Nieuwe bril

Vandaag heeft mijn moeder van 93 jaar haar nieuwe bril gekregen, wat geweldig dat ze nu weer de tv bode kan lezen. En dan straks weer haar woordzoeker... lees verder »

Pretttige service

een mobiele opticien is een uitkomst voor mensen zoals mijn moeder was. ze hoefde de deur niet uit en maarten fieret gaf op een rustige en vakkundige ... lees verder »

100 procent service

Goeie service aan huis . Ze nemen alle tijd voor je .goede uitleg. 100 procent service... lees verder »

Geen moeite te veel - Fieret Optiek Pekela

Geen moeite te veel

Al een paar jaar keek ik uit naar een nieuw montuur, liefst in robijnrood. Die nieuwe grote monturen vond ik wel mooi, maar telkens als ik iets aan mi... lees verder »

Goed geslaagd!

Goed geslaagd voor een nieuwe multifocale bril én een zonnebril op sterkte! Maarten, van Fieret Optiek, is bij me thuis geweest en had een erg uitgeb... lees verder »

Vakkundige oogtest - Fieret Optiek Pekela

Vakkundige oogtest

Na een vakkundige oogtest hebben mijn man en ondergetekende binnen 14 dagen onze brillen ontvangen, resultaat subliem, we kunnen weer als vanouds sche... lees verder »

Ontspannend en vakkundig advies

Maarten is bij ons thuis geweest en moet ik zeggen, een prettige ervaring, lekker ontspannen zijn werk gedaan, zowel ik zelf en mijn vrouw zijn aan ee... lees verder »

Super geholpen

Mijn montuur (gekocht bij een andere opticien) zat steeds niet goed ,omdat de neusvleugels in het montuur geïntrigeerd waren.Maarten bood aan om er n... lees verder »

Mooie en goede zonnebril - Fieret Optiek Pekela

Mooie en goede zonnebril

In mei 2015 heb ik een zonnebril aangeschaft bij Fieret Optiek Service. Geen zonnebril van de drogist, maar echt ECHTE. De zonnebril zit echt uitsteke... lees verder »

1 2 > »
Ook tijdens de lockdown blijft mobiele oogmeting mogelijk - Fieret Optiek Pekela

Ook tijdens de lockdown blijft mobiele oogmeting mogelijk

13 april 2021 - Goed zicht is heel belangrijk, dat is niet anders tijdens een pandemie. Omdat wij begrijpen dat u ook tijdens een lockdown een goede bril nodig hebt, blijven wij u o... lees verder »

Hebt u last van beslagen brillenglazen? - Fieret Optiek Pekela

Hebt u last van beslagen brillenglazen?

4 april 2021 - OptiPlus Anti-condens spray Bril is een anti-condens brillenvloeistof die ervoor zorgt dat uw bril niet beslaat. In spray of doekjes bij ons in de winkel verkrijgbaar... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.