Kekke Kersttruien Actie

22 november 2023 -

Tijdens de feestelijke decembermaand willen wij bij Fieret Optiek graag de warmte en gezelligheid van Kerstmis met onze klanten delen. Daarom introduceren wij met trots onze "Kekke kersttruien Actie," waarbij het dragen van een kersttrui niet alleen voor de nodige kerstsfeer zorgt, maar ook voor geweldige kortingen en verrassingen!

Hoe werkt het? Als u tijdens uw bezoek aan Fieret Optiek een kersttrui draagt, ontvangt u direct 30% korting op de aanschaf van uw nieuwe bril - een perfe... lees verder »

De kracht van Fieret

De kracht van Fieret - Fieret Optiek

De kracht van Fieret Optiek is het bieden van optimale kwaliteit, rust en groot gemak. Met onze persoonlijke benadering willen wij het ongemak van het bezoeken van een opticien wegnemen. Zeker een uitkomst voor mensen die zorgdragen voor anderen.

Door het bezoeken van onze klanten in hun eigen vertrouwde omgeving en op het moment dat het de klant past, kunnen wij als opticien onze aandacht volledig richten op onze klanten. Geen werkdruk of werkonderbreking.

Met oog voor detail geven wij u na onze nauwkeurige oogmeting een deskundig advies op maat. Er wordt hierbij rekening gehouden met een eventuele medische achtergrond. Wij investeren in duurzame en kwalitatieve oplossingen. Uw zicht staat bij ons voorop.

Ervaar onze kwaliteit

Fieret Optiek gaat voor kwaliteit. Dat ziet u terug in onze producten en de persoonlijke aandacht die wij aan onze klanten geven. U als klant ervaart bij ons niet alleen dat wij werken met hoogwaardige producten die hun waarde voor langere tijd behouden. U ervaart ook de waarde van een stukje persoonlijke aandacht en professionele inzet. Fieret Optiek neemt de tijd die nodig is om u op een waardevolle manier van dienst te zijn.

Ontzorgen

Met onze service op locatie voelen onze klanten zich op hun gemak. Dat geeft vertrouwen en rust. Fieret Optiek neemt de tijd voor u. Voor het maken van een nauwkeurige oogmeting, het vinden van een nieuwe bril en het beantwoorden van al uw vragen. Wij willen met onze manier van werken mensen zoveel mogelijk ontzorgen.

Wij kunnen ook u ontzorgen. Neem contact met ons op en informeer naar uw mogelijkheden.

Maarten Fieret - Fieret Optiek

Maarten Fieret

Opticien

E-mail Maarten Fieret Linkedin
Corrianne Fieret - Fieret Optiek

Corrianne Fieret

Assistent opticien

E-mail Corrianne Fieret Linkedin
Kekke Kersttruien Actie - Fieret Optiek

Kekke Kersttruien Actie

22 november 2023 - Tijdens de feestelijke decembermaand willen wij bij Fieret Optiek graag de warmte en gezelligheid van Kerstmis met onze klanten delen. Daarom introduceren wij met... lees verder »

Aktievoorwaarden Kekke Kerstttuien Aktie! - Fieret Optiek

Aktievoorwaarden Kekke Kerstttuien Aktie!

22 november 2023 - Actievoorwaarden: • De actie 'Kekke Kersttruien actie' geldt alleen bij aankoop van een complete bril met minimaal 1.6 glazen voorzien van ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.