De kracht van Fieret

De kracht van Fieret - Fieret Optiek

De kracht van Fieret Optiek is het bieden van optimale kwaliteit, rust en groot gemak. Met onze persoonlijke benadering willen wij het ongemak van het bezoeken van een opticien wegnemen. Zeker een uitkomst voor mensen die zorgdragen voor anderen.

Door het bezoeken van onze klanten in hun eigen vertrouwde omgeving en op het moment dat het de klant past, kunnen wij als opticien onze aandacht volledig richten op onze klanten. Geen werkdruk of werkonderbreking.

Met oog voor detail geven wij u na onze nauwkeurige oogmeting een deskundig advies op maat. Er wordt hierbij rekening gehouden met een eventuele medische achtergrond. Wij investeren in duurzame en kwalitatieve oplossingen. Uw zicht staat bij ons voorop.

Ervaar onze kwaliteit

Fieret Optiek gaat voor kwaliteit. Dat ziet u terug in onze producten en de persoonlijke aandacht die wij aan onze klanten geven. U als klant ervaart bij ons niet alleen dat wij werken met hoogwaardige producten die hun waarde voor langere tijd behouden. U ervaart ook de waarde van een stukje persoonlijke aandacht en professionele inzet. Fieret Optiek neemt de tijd die nodig is om u op een waardevolle manier van dienst te zijn.

Ontzorgen

Met onze service op locatie voelen onze klanten zich op hun gemak. Dat geeft vertrouwen en rust. Fieret Optiek neemt de tijd voor u. Voor het maken van een nauwkeurige oogmeting, het vinden van een nieuwe bril en het beantwoorden van al uw vragen. Wij willen met onze manier van werken mensen zoveel mogelijk ontzorgen.

Wij kunnen ook u ontzorgen. Neem contact met ons op en informeer naar uw mogelijkheden.

Maarten Fieret - Fieret Optiek

Maarten Fieret

Opticien

E-mail Maarten Fieret Linkedin
Corrianne Fieret - Fieret Optiek

Corrianne Fieret

Assistent opticien

E-mail Corrianne Fieret Linkedin

Tijdelijk aangepaste openingstijden !

10 april 2024 - Door familie omstandigheden hanteren wij tijdelijk aangepaste openingstijden. Aangepaste openingstijden: Maandag Gesloten Dinsdag 10:00 - 15:00 u. Woensdag 10:00 - 15:00 u. Donderdag 10:00 - 15:00... lees verder »

INVU voorjaarsaktie - Fieret Optiek

INVU voorjaarsaktie

22 maart 2024 - Stralend de zon in met INVU-eyewear! Bij Fieret Optiek introduceren we met trots onze collectie van INVU-eyewear gepolariseerde zonnebrillen. Deze stijlvolle zonnebrillen bieden niet alleen optimale... lees verder »

  •  Fieret Optiek
  •  Fieret Optiek

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.