Vrijdagavond 7 april Fabulouse Friday lifestylebeurs

Vrijdagavond 7 april Fabulouse Friday lifestylebeurs

Aanstaande vrijdagavond 7 april begint in hotel Faber de Fabulouse lifstyle event.
Een beurs die gericht is tot de ondernemende vrouw.

Wij zijn dat ook van de partij.

De beurs is open van 18:30 tot 22:00.

Adres:
Hotel Faber
Meint Veningastraat 123
9601 KE Hoogezand
GPS coördinaten: 53.1639387,6.7531168,17

Wat mag je deze avond verwachten? Werkelijk alles op het gebied van lifestyle (gezondheid, geuren, sieraden, mode, huidverzorging, sport, wijn enz.) en natuurlijk nieuwe trends. Ook kun je deze avond producten proeven of uitproberen. Liever een gokje wagen bij het casino? Nieuwsgierig hoe sieraden worden gemaakt? Een échte goudsmid is deze avond aanwezig. Voor de creatievelingen is er een workshop ‘krijtletteren’ (nieuwste trend!)….En natuurlijk maak je even een leuke selfie bij binnenkomst en deze kan je posten op Social Media….

OUTFIT Mode showt de nieuwste trends op modegebied en de kleding is ook deze avond verkrijgbaar.

Verder natuurlijke leuke acties en beursaanbiedingen, dus shop till you drop! Liever het nieuwste trendy drankje proeven of relaxen aan de bar? Het kan allemaal…

We willen jou een goed gevoel geven en jou met een blij gevoel weer naar huis laten gaan.

Wat kun je verder verwachten behalve een leuke en ontspannen avond?

een leuke verrassing bij binnenkomst
het nieuwste Powervrouw magazine
Bovendien zijn er op jouw kaart een aantal super mooie prijzen te winnen (o.a. waardebon OUTFIT Mode). Dus vergeet niet deze ingevuld in te leveren bij de entree!

Kom langs met je moeder of vriendin… de (roze) loper ligt voor jou uit!

Kaarten zijn € 5,- en deze avond verkrijgbaar bij de kassa.
Fieret Optiek Service is uw opticien aan huis, ook wel de mobiele opticien of de thuisopticien genoemd. Wat kunt u van ons verwachten. Oogmeting in de huiskamer. oogmeting op kantoor, oogmeting in de keuken, oogmeting in de kantine of een oogmeting op locatie waar u denkt waar het mogelijk is. Er wordt een objectieve oogmeting doormiddel van een skiascoop gedaan, daarna een subjectieve oogmeting met een pasbril in samenwerking van digitale letterscherm. Hier kan bepaald worden of u myoop(bijziend) ben, hypermetroop (verziend) bent of dat u prebyoop (leessterkte) bent. Wij kunnen ook een oogdrukmeting ter plaatse uitvoeren.

Daarnaast nemen wij ook onze monturen mee. Uw huiskamer wordt mijn winkel. Een mobiele brillenwinkel wel te verstaan. U kunt ook via onze website naar de digitale paskamer. Daar kunt u online brillen passen.

Wij leveren verte brillen, Leesbrillen, multivocale(varifocus, varifocaal, multifocus) brillen, Bifocale brillen, Beeldschermbrillen en veiligheidsbrillen op sterkte.

Wij bedienen het gebied de provincie Groningen met als gemeenten: Pekela, Oldambt, Bellingwedde, Vlagtwedde, Westerwolde, Stadskanaal, Veendam, Menterwolde, Hoogezand-Sappemeer, Haren, Slochteren, Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Ten Boer, Eemsmond, Winsum, De Marne, Zuidhorn, Grootegast, Marum en Leek. Maar ook buiten de Provincie Groningen zoals Schiermonnikoog(Friesland)

Meer informatie op: powervrouwontour.nl

Nieuws

Vrijdag 13 december Styliste dag in onze Eye Wish winkel
Vrijdag 13 december Styliste dag in onze Eye Wish winkel Aanstaande vrijdag 13 december 2019 houden wij een styliste dag in onze winkel o...
Lees verder...
Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in St. Jozef in Sappem
Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in St. Jozef in Sappem Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in Zonnehuis St. Jozef in Sappe...
Lees verder...

Aanbiedingen

Organiseer een Brillenparty
Organiseer een Brillenparty
Bekijken »
Brillen passen via Brilonline.com
Brillen passen via Brilonline.com
Bekijken »
Beurs aanbieding!
Beurs aanbieding!
Bekijken »