Nieuws en updates van Fieret Optiek

Vindt u het leuk om te lezen over de wereld van de optiek? Dan zult u onze blogs wellicht interessant vinden. En blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws, dan zijn wij ook te volgen via onze social mediakanalen.

Facebook | Twitter | LinkedIn

« < 1 2 3 > »
Brilletjes tegen smartphonelicht - Fieret Optiek

Brilletjes tegen smartphonelicht

22 mei 2016 - Blauw licht-brilletjes zijn het nieuwste wapen tegen vermeende oogschade door staren naar beeldschermen van smartphone of tablet. Zijn ze echt... lees verder »

ROZE SCHERMEN IN BED - Fieret Optiek

ROZE SCHERMEN IN BED

25 april 2016 - In bed nog eventjes een leveltje Candy Crush spelen of een woordje Wordfeud leggen. De verslavende lichtbakens – smartphones, tablets, E-readers... lees verder »

Samsung patenteert smart-contactlens voor Augmented Reality - Fieret Optiek

Samsung patenteert smart-contactlens voor Augmented Reality

11 april 2016 - Samsung patenteert smart-contactlens voor Augmented Reality Door Luuk van Gestel zondag 10 april 2016 20:18, bron: eTeknix, SamMobile Een recent... lees verder »

Nieuwe behandeling voor grijze staar ontwikkeld - Fieret Optiek

Nieuwe behandeling voor grijze staar ontwikkeld

12 maart 2016 - Medici hebben een behandeling voor grijze staar ontwikkeld waarbij het oog een nieuwe, gezonde lens doet groeien. Het gaat om een ingreep waarbij de... lees verder »

Nitraatrijk dieet verkleint kans op glaucoom - Fieret Optiek

Nitraatrijk dieet verkleint kans op glaucoom

22 januari 2016 - Het eten van nitraatrijke bladgroenten, zoals boerenkool, sla en spinazie, zou het risico op de oogaandoening glaucoom verlagen. Dat blijkt uit... lees verder »

Diploma uitreiking - Fieret Optiek

Diploma uitreiking

22 september 2015 - Maandagavond 21 september heb mijn diploma Opticien/manager in ontvangst genomen tijdens de diploma uitreiking op het Deltion College in... lees verder »

Optische illusies - Fieret Optiek

Optische illusies

23 juni 2015 - Er zijn veel optische illusies. Wat deze illusies doen is in feite het brein te bedonderen. Door het leven heen hebben wij als mens heel veel... lees verder »

`Derde van hoog bijziende werknemers blind vóór pensioen` - Fieret Optiek

`Derde van hoog bijziende werknemers blind vóór pensioen`

15 juni 2015 - Een derde van de hoog bijziende werknemers krijgt nog vóór het pensioen met ernstig slecht zien of zelfs blindheid te maken. Dat blijkt uit... lees verder »

Nieuwe collectie - Fieret Optiek

Nieuwe collectie

18 mei 2015 - Sinds vandaag staat de nieuwe collectie op onze website. We hebben 2 nieuwe merken bij gekregen. Marion Ramm komt uit Freiburg Duitsland. Heeft... lees verder »

Wat zie je Einstein of Marilyn Monroe? - Fieret Optiek

Wat zie je Einstein of Marilyn Monroe?

5 mei 2015 - Door een hybride foto te gebruiken kunnen twee gezichten in 1 foto verwerkt worden. Het ligt aan de afstand of jou zicht kwaliteit, wat je ziet. Zit... lees verder »

« < 1 2 3 > »
Zomer Actie 2024 - Fieret Optiek

Zomer Actie 2024

1 juli 2024 - Zomeractie bij Fieret Optiek! Koop een bril, krijg een zonnebril op sterkte cadeau! Deze zomer heeft Fieret Optiek een speciale actie voor jou! Tijdens de maanden juli en augustus 2024 ontvang je... lees verder »

Extra korting op marktdagen! - Fieret Optiek

Extra korting op marktdagen!

28 mei 2024 - Tijdens de marktdagen in Winschoten geven wij tot € 75, - korting op een bril. Op de zaterdag wordt altijd markt gehouden op de Venne in Winschoten. Deze extra korting krijgt u ook tijdens de... lees verder »

  •  Fieret Optiek
  •  Fieret Optiek

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.