Nieuws en updates van Fieret Optiek

Vindt u het leuk om te lezen over de wereld van de optiek? Dan zult u onze blogs wellicht interessant vinden. En blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws, dan zijn wij ook te volgen via onze social mediakanalen.

Facebook | Twitter | LinkedIn

« < 1 2
Nieuwe behandeling voor grijze staar ontwikkeld - Fieret Optiek

Nieuwe behandeling voor grijze staar ontwikkeld

12 maart 2016 - Medici hebben een behandeling voor grijze staar ontwikkeld waarbij het oog een nieuwe, gezonde lens doet groeien. Het gaat om een ingreep waarbij de... lees verder »

Nitraatrijk dieet verkleint kans op glaucoom - Fieret Optiek

Nitraatrijk dieet verkleint kans op glaucoom

22 januari 2016 - Het eten van nitraatrijke bladgroenten, zoals boerenkool, sla en spinazie, zou het risico op de oogaandoening glaucoom verlagen. Dat blijkt uit... lees verder »

Diploma uitreiking - Fieret Optiek

Diploma uitreiking

22 september 2015 - Maandagavond 21 september heb mijn diploma Opticien/manager in ontvangst genomen tijdens de diploma uitreiking op het Deltion College in... lees verder »

Optische illusies - Fieret Optiek

Optische illusies

23 juni 2015 - Er zijn veel optische illusies. Wat deze illusies doen is in feite het brein te bedonderen. Door het leven heen hebben wij als mens heel veel... lees verder »

`Derde van hoog bijziende werknemers blind vóór pensioen` - Fieret Optiek

`Derde van hoog bijziende werknemers blind vóór pensioen`

15 juni 2015 - Een derde van de hoog bijziende werknemers krijgt nog vóór het pensioen met ernstig slecht zien of zelfs blindheid te maken. Dat blijkt uit... lees verder »

Nieuwe collectie - Fieret Optiek

Nieuwe collectie

18 mei 2015 - Sinds vandaag staat de nieuwe collectie op onze website. We hebben 2 nieuwe merken bij gekregen. Marion Ramm komt uit Freiburg Duitsland. Heeft... lees verder »

Wat zie je Einstein of Marilyn Monroe? - Fieret Optiek

Wat zie je Einstein of Marilyn Monroe?

5 mei 2015 - Door een hybride foto te gebruiken kunnen twee gezichten in 1 foto verwerkt worden. Het ligt aan de afstand of jou zicht kwaliteit, wat je ziet. Zit... lees verder »

Vlindervleugels moeten spiegeling schermen verminderen - Fieret Optiek

Vlindervleugels moeten spiegeling schermen verminderen

26 april 2015 - Een vlindersoort met transparante vleugels kan zorgen voor veel beter ontspiegelde schermen op apparaten als telefoons en tablets. Dat melden... lees verder »

Kinderen steeds vaker bril door overmatig tablet-gebruik - Fieret Optiek

Kinderen steeds vaker bril door overmatig tablet-gebruik

2 april 2015 - Kinderen moeten steeds vaker aan een bril doordat zij steeds meer kijken naar tablets en smartphones. Dat blijkt uit langdurig onderzoek onder ruim... lees verder »

« < 1 2
Merk van de maand: Stepper Eyewear - Fieret Optiek

Merk van de maand: Stepper Eyewear

9 januari 2024 - Nieuws voor alle brillenliefhebbers! Ik wil jullie allemaal kennis laten maken met de wereld van Stepper eyewear, nu verkrijgbaar bij Fieret Optiek! 🤓 Stepper staat bekend om zijn innovatieve... lees verder »

Prijswinnaar Kekke Kersttruien actie - Fieret Optiek

Prijswinnaar Kekke Kersttruien actie

9 januari 2024 - Tussen Sinterklaas en Kerst organiseerde Fieret Optiek een leuke actie met kerstruien, waarbij deelnemers kans maakten op een prijs. Deze prijs is gewonnen door Iris de Vries, die als enige durfde... lees verder »

  •  Fieret Optiek
  •  Fieret Optiek

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.