Nieuws en updates van Fieret Optiek

Vindt u het leuk om te lezen over de wereld van de optiek? Dan zult u onze blogs wellicht interessant vinden. En blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws, dan zijn wij ook te volgen via onze social mediakanalen.

Facebook | Twitter | LinkedIn

Resolutie van het netvlies

31 mei 2014 - Hier onder staat een link van Vsauce. Met dit filmpje probeert Micheal een vergelijking te doen tussen een digitale camera en het netvlies van onze... lees verder »

Visueel hersengebieden verwerken ook geluiden

27 mei 2014 - Een artikel op Nu.nl hoe het visueelcortex inspeelt op geluiden. Zie de link... lees verder »

In geval van nood

5 mei 2014 - Mocht het voor komen dat je de bril kwijt bent of deze stuk is, dan is er een trucje om toch een beetje te kunnen zien. Zie het volgende filmpje.... lees verder »

We werken aan de website - Fieret Optiek Pekela

We werken aan de website

6 februari 2014 - Op dit moment werken we hard om de nieuwe website klaar te maken. De website is geheel responsive gebouwd voor een goede weergave op mobiele... lees verder »

Ook tijdens de lockdown blijft mobiele oogmeting mogelijk - Fieret Optiek Pekela

Ook tijdens de lockdown blijft mobiele oogmeting mogelijk

13 april 2021 - Goed zicht is heel belangrijk, dat is niet anders tijdens een pandemie. Omdat wij begrijpen dat u ook tijdens een lockdown een goede bril nodig hebt, blijven wij u o... lees verder »

Hebt u last van beslagen brillenglazen? - Fieret Optiek Pekela

Hebt u last van beslagen brillenglazen?

4 april 2021 - OptiPlus Anti-condens spray Bril is een anti-condens brillenvloeistof die ervoor zorgt dat uw bril niet beslaat. In spray of doekjes bij ons in de winkel verkrijgbaar... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.