Geen moeite te veel

Geschreven door Ineke Claassen , uit Sellingen

Geen moeite te veel Fieret Optiek

Al een paar jaar keek ik uit naar een nieuw montuur, liefst in robijnrood.
Die nieuwe grote monturen vond ik wel mooi, maar telkens als ik iets aan mijn man liet zien, gaf hij aan daar liever niet elke dag tegenaan te kijken. Ik had een glasmontuur op dat moment of droeg lenzen en hij vond het zonde van mijn lieve gezicht als daar zo\'n grote bril voor zou komen met volledig omrande glazen. Maarten en Corrianne hebben net zo lang gezocht tot ze een montuur hadden dat èn ik èn mijn man mooi vinden. Chapeau, het resultaat mag er zijn. Ook de service daarna is geweldig. Ze zijn pas tevreden als ik dat ook ben!!! Ik raad Fieret Optiek dan ook van harte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Reviews.

Merk van de maand: Stepper Eyewear - Fieret Optiek

Merk van de maand: Stepper Eyewear

9 januari 2024 - Nieuws voor alle brillenliefhebbers! Ik wil jullie allemaal kennis laten maken met de wereld van Stepper eyewear, nu verkrijgbaar bij Fieret Optiek! 🤓 Stepper staat bekend om zijn innovatieve... lees verder »

Prijswinnaar Kekke Kersttruien actie - Fieret Optiek

Prijswinnaar Kekke Kersttruien actie

9 januari 2024 - Tussen Sinterklaas en Kerst organiseerde Fieret Optiek een leuke actie met kerstruien, waarbij deelnemers kans maakten op een prijs. Deze prijs is gewonnen door Iris de Vries, die als enige durfde... lees verder »

  •  Fieret Optiek
  •  Fieret Optiek

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.