Geen moeite te veel

Geschreven door Ineke Claassen , uit Sellingen

Geen moeite te veel Fieret Optiek

Al een paar jaar keek ik uit naar een nieuw montuur, liefst in robijnrood.
Die nieuwe grote monturen vond ik wel mooi, maar telkens als ik iets aan mijn man liet zien, gaf hij aan daar liever niet elke dag tegenaan te kijken. Ik had een glasmontuur op dat moment of droeg lenzen en hij vond het zonde van mijn lieve gezicht als daar zo\'n grote bril voor zou komen met volledig omrande glazen. Maarten en Corrianne hebben net zo lang gezocht tot ze een montuur hadden dat èn ik èn mijn man mooi vinden. Chapeau, het resultaat mag er zijn. Ook de service daarna is geweldig. Ze zijn pas tevreden als ik dat ook ben!!! Ik raad Fieret Optiek dan ook van harte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Reviews.

Zomer Actie 2024 - Fieret Optiek

Zomer Actie 2024

1 juli 2024 - Zomeractie bij Fieret Optiek! Koop een bril, krijg een zonnebril op sterkte cadeau! Deze zomer heeft Fieret Optiek een speciale actie voor jou! Tijdens de maanden juli en augustus 2024 ontvang je... lees verder »

Extra korting op marktdagen! - Fieret Optiek

Extra korting op marktdagen!

28 mei 2024 - Tijdens de marktdagen in Winschoten geven wij tot € 75, - korting op een bril. Op de zaterdag wordt altijd markt gehouden op de Venne in Winschoten. Deze extra korting krijgt u ook tijdens de... lees verder »

  •  Fieret Optiek
  •  Fieret Optiek

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.