Second opinion

Geschreven door Marieke Molenaar , uit Bad Nieuweschans

Ben erg blij dat ik je ingeschakeld heb. Nadat ik via een grote keten van opticiens mij een nieuwe bril aan had laten meten en er volgens mij iets niet goed was, heb ik je ingeschakeld voor een second opinion. Het bleek inderdaad niet goed te zijn. Ik had te horen gekregen dat ik moest wennen, wat ik geprobeerd heb, maar geloofde daar eigenlijk al niets van omdat ik van kinds af aan al een bril heb en nog nooit heb hoeven wennen aan nieuwe glazen. men adviseerde me naar een oogarts te gaan, maar daarover had ik ook mijn twijfel. Ik heb jou om een controle gevraagd en hoef helemaal niet naar de oogarts . De meting is niet zorgvuldig genoeg uitgevoerd. Dat heb jij wel gedaan. Was erg onder de indruk van je precisie. Je hebt me als klant gewonnen.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Reviews.

Merk van de maand: Stepper Eyewear - Fieret Optiek

Merk van de maand: Stepper Eyewear

9 januari 2024 - Nieuws voor alle brillenliefhebbers! Ik wil jullie allemaal kennis laten maken met de wereld van Stepper eyewear, nu verkrijgbaar bij Fieret Optiek! šŸ¤“ Stepper staat bekend om zijn innovatieve... lees verder »

Prijswinnaar Kekke Kersttruien actie - Fieret Optiek

Prijswinnaar Kekke Kersttruien actie

9 januari 2024 - Tussen Sinterklaas en Kerst organiseerde Fieret Optiek een leuke actie met kerstruien, waarbij deelnemers kans maakten op een prijs. Deze prijs is gewonnen door Iris de Vries, die als enige durfde... lees verder »

  •  Fieret Optiek
  •  Fieret Optiek

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.