Nieuws en updates van Fieret Optiek

Vindt u het leuk om te lezen over de wereld van de optiek? Dan zult u onze blogs wellicht interessant vinden. En blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws, dan zijn wij ook te volgen via onze social mediakanalen.

Facebook | Twitter | LinkedIn

« < 1 2 3
Vlindervleugels moeten spiegeling schermen verminderen - Fieret Optiek

Vlindervleugels moeten spiegeling schermen verminderen

26 april 2015 - Een vlindersoort met transparante vleugels kan zorgen voor veel beter ontspiegelde schermen op apparaten als telefoons en tablets. Dat melden... lees verder »

Kinderen steeds vaker bril door overmatig tablet-gebruik - Fieret Optiek

Kinderen steeds vaker bril door overmatig tablet-gebruik

2 april 2015 - Kinderen moeten steeds vaker aan een bril doordat zij steeds meer kijken naar tablets en smartphones. Dat blijkt uit langdurig onderzoek onder ruim... lees verder »

« < 1 2 3
Zomer Actie 2024 - Fieret Optiek

Zomer Actie 2024

1 juli 2024 - Zomeractie bij Fieret Optiek! Koop een bril, krijg een zonnebril op sterkte cadeau! Deze zomer heeft Fieret Optiek een speciale actie voor jou! Tijdens de maanden juli en augustus 2024 ontvang je... lees verder »

Extra korting op marktdagen! - Fieret Optiek

Extra korting op marktdagen!

28 mei 2024 - Tijdens de marktdagen in Winschoten geven wij tot € 75, - korting op een bril. Op de zaterdag wordt altijd markt gehouden op de Venne in Winschoten. Deze extra korting krijgt u ook tijdens de... lees verder »

  •  Fieret Optiek
  •  Fieret Optiek

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.