Wat klanten zeggen over Fieret Optiek Service

Zelf een recensie schrijven? Dat kan via deze pagina.

Nieuwe bril
Geplaatst door Greet Wolters uit Sappemeer
Vandaag heeft mijn moeder van 93 jaar haar nieuwe bril gekregen, wat geweldig dat ze nu weer de tv bode kan lezen. En dan straks weer haar woordzoeker... Lees meer »»

Pretttige service
Geplaatst door fred ivens
een mobiele opticien is een uitkomst voor mensen zoals mijn moeder was. ze hoefde de deur niet uit en maarten fieret gaf op een rustige en vakkundige ... Lees meer »»

Recensies
Geplaatst door Meintboer50@hotmail.com uit Veendam
Goeie service aan huis . Ze nemen alle tijd voor je .goede uitleg. 100 procent service... Lees meer »»

Uitermate tevreden
Geplaatst door M. Jansen uit Ten Boer
Ik ben zeer tevreden over de aanschaf en service. De kundigheid en het geduld om tot een goed resultaat te komen heb ik zeer gewaardeerd.... Lees meer »»

Geen moeite te veel
Geplaatst door Ineke Claassen uit Sellingen
Al een paar jaar keek ik uit naar een nieuw montuur, liefst in robijnrood. Die nieuwe grote monturen vond ik wel mooi, maar telkens als ik iets aan mi... Lees meer »»

Geen moeite te veel

Goed geslaagd!
Geplaatst door mw. E. Klomp uit Assen
Goed geslaagd voor een nieuwe multifocale bril én een zonnebril op sterkte! Maarten, van Fieret Optiek, is bij me thuis geweest en had een erg uitgeb... Lees meer »»

Geplaatst door Jannie Loots uit Veendam
Na een vakkundige oogtest hebben mijn man en ondergetekende binnen 14 dagen onze brillen ontvangen,resultaat subliem,we kunnen weer als vanouds scherp... Lees meer »»

Ontspannend en vakkundig advies
Geplaatst door Lukas Loots uit Veendam
Maarten is bij ons thuis geweest en moet ik zeggen,een prettige ervaring, lekker ontspannen zijn werk gedaan,zowel ik zelf en mijn vrouw zijn aan een ... Lees meer »»

Super geholpen
Geplaatst door Janny Tepper uit Scheemda
Mijn montuur (gekocht bij een andere opticien) zat steeds niet goed ,omdat de neusvleugels in het montuur geïntrigeerd waren.Maarten bood aan om er n... Lees meer »»

Mooie en goede zonnebril
Geplaatst door Johan Kroon uit SCHEEMDA
In mei 2015 heb ik een zonnebril aangeschaft bij Fieret Optiek Service. Geen zonnebril van de drogist, maar echt ECHTE. De zonnebril zit echt uitsteke... Lees meer »»

Mooie en goede zonnebril

Geplaatst door M.Jansen uit Ten Boer
Via de folder bij de huisarts zochten wij contact met u. De reden; voor mijn man is de gang naar de opticien vanwege zijn ziekte geen optie meer. Daar... Lees meer »»

Second opinion
Geplaatst door Marieke Molenaar uit Bad Nieuweschans
Ben erg blij dat ik je ingeschakeld heb. Nadat ik via een grote keten van opticiens mij een nieuwe bril aan had laten meten en er volgens mij iets nie... Lees meer »»

Mijn moeder is uitermate tevreden
Geplaatst door Jose de Vries uit Winschoten
Gisteren heeft u mijn moeder in het verzorgingshuis bezocht omdat ze klachten had bij het kijken. Allereerst heel fijn dat u binnen 2 dagen een afspra... Lees meer »»

Review mevrouw Bats 4 november
Geplaatst door Mevrouw G.Bats 2e penningmeester ANBO Hoogezand-Sapppemeer uit Sappemeer
Ik ben zeer tevreden over Maarten van Fieret Optiek Service. Hij doet het keurig en legt goed uit. Maarten doet er heel veel werk aan. Het mooiste is ... Lees meer »»

Review mevrouw Bats 4 november

Vriendin van mevrouw B.Meijer
Geplaatst door Mevrouw H. Mulder uit Nieuwe Pekela
Ik was toevallig bij mijn vriendin en ik heb een bril van een andere optiek winkel. Als ik geweten had dat er een opticien aan huis in Pekela is, dan ... Lees meer »»

Aanbeveling
Geplaatst door Mevrouw B. Meijer-Bouland uit Nieuwe Pekela
Ik heb Fieret Optiek Service in huis gehad voor een bril. Hij is heel goed en schappelijk. Hij heeft alle tijd voor zijn mensen en doet het heel goed.... Lees meer »»

Aanbeveling

Hoe ik het heb ervaren om een bril te kopen bij Fieret Optiek Service
Geplaatst door Miep van der Laan uit Ervaring bij Fieret Optiek Service
Eind vorig jaar heb ik mijn ogen laten testen door Maarten Fieret. En ik moet zeggen dat hij dat nauwkeurig doet en hij neemt ook de tijd voor je. Ver... Lees meer »»

Hoe ik het heb ervaren om een bril te kopen bij Fieret Optiek Service

Prima geholpen, goede service!
Geplaatst door Leo Hoogma uit Beerta
Maarten Fieret heeft een speciale computerbril aangemeten en geleverd. Een prettige persoonlijke service aan huis. Zeer tevreden met de bril, het werk... Lees meer »»

Prima geholpen, goede service!

Nieuws

Vrijdag 13 december Styliste dag in onze Eye Wish winkel
Vrijdag 13 december Styliste dag in onze Eye Wish winkel Aanstaande vrijdag 13 december 2019 houden wij een styliste dag in onze winkel o...
Lees verder...
Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in St. Jozef in Sappem
Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in St. Jozef in Sappem Donderdag 17 oktober 2019 zijn wij weer aanwezig in Zonnehuis St. Jozef in Sappe...
Lees verder...

Aanbiedingen

Organiseer een Brillenparty
Organiseer een Brillenparty
Bekijken »
Brillen passen via Brilonline.com
Brillen passen via Brilonline.com
Bekijken »
Beurs aanbieding!
Beurs aanbieding!
Bekijken »