Kekke Kersttruien Actie

22 november 2023 -

Tijdens de feestelijke decembermaand willen wij bij Fieret Optiek graag de warmte en gezelligheid van Kerstmis met onze klanten delen. Daarom introduceren wij met trots onze "Kekke kersttruien Actie," waarbij het dragen van een kersttrui niet alleen voor de nodige kerstsfeer zorgt, maar ook voor geweldige kortingen en verrassingen!

Hoe werkt het? Als u tijdens uw bezoek aan Fieret Optiek een kersttrui draagt, ontvangt u direct 30% korting op de aanschaf van uw nieuwe bril - een perfe... lees verder »

Onze klanten aan het woord

Vindt u het interessant om te weten wat anderen over ons zeggen? Lees dan hier de ervaringen die onze klanten met ons hebben.

Mooie en goede zonnebril - Fieret Optiek

Mooie en goede zonnebril

In mei 2015 heb ik een zonnebril aangeschaft bij Fieret Optiek Service. Geen zonnebril van de drogist, maar echt ECHTE. De zonnebril zit echt uitsteke... lees verder »

Opticien aan huis

Via de folder bij de huisarts zochten wij contact met u. De reden; voor mijn man is de gang naar de opticien vanwege zijn ziekte geen optie meer. Daar... lees verder »

Second opinion

Ben erg blij dat ik je ingeschakeld heb. Nadat ik via een grote keten van opticiens mij een nieuwe bril aan had laten meten en er volgens mij iets nie... lees verder »

Mijn moeder is uitermate tevreden

Gisteren heeft u mijn moeder in het verzorgingshuis bezocht omdat ze klachten had bij het kijken. Allereerst heel fijn dat u binnen 2 dagen een afspra... lees verder »

Review mevrouw Bats 4 november - Fieret Optiek

Review mevrouw Bats 4 november

Ik ben zeer tevreden over Maarten van Fieret Optiek Service. Hij doet het keurig en legt goed uit. Maarten doet er heel veel werk aan. Het mooiste is ... lees verder »

Vriendin van mevrouw B.Meijer

Ik was toevallig bij mijn vriendin en ik heb een bril van een andere optiek winkel. Als ik geweten had dat er een opticien aan huis in Pekela is, dan ... lees verder »

Aanbeveling - Fieret Optiek

Aanbeveling

Ik heb Fieret Optiek Service in huis gehad voor een bril. Hij is heel goed en schappelijk. Hij heeft alle tijd voor zijn mensen en doet het heel goed.... lees verder »

Hoe ik het heb ervaren om een bril te kopen bij Fieret Optiek Service - Fieret Optiek

Hoe ik het heb ervaren om een bril te kopen bij Fieret Optiek Service

Eind vorig jaar heb ik mijn ogen laten testen door Maarten Fieret. En ik moet zeggen dat hij dat nauwkeurig doet en hij neemt ook de tijd voor je. Ver... lees verder »

« < 1 2
Kekke Kersttruien Actie - Fieret Optiek

Kekke Kersttruien Actie

22 november 2023 - Tijdens de feestelijke decembermaand willen wij bij Fieret Optiek graag de warmte en gezelligheid van Kerstmis met onze klanten delen. Daarom introduceren wij met... lees verder »

Aktievoorwaarden Kekke Kerstttuien Aktie! - Fieret Optiek

Aktievoorwaarden Kekke Kerstttuien Aktie!

22 november 2023 - Actievoorwaarden: • De actie 'Kekke Kersttruien actie' geldt alleen bij aankoop van een complete bril met minimaal 1.6 glazen voorzien van ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.