Onze klanten aan het woord

Vindt u het interessant om te weten wat anderen over ons zeggen? Lees dan hier de ervaringen die onze klanten met ons hebben.

Opticien aan huis

Via de folder bij de huisarts zochten wij contact met u. De reden; voor mijn man is de gang naar de opticien vanwege zijn ziekte geen optie meer. Daar... lees verder »

Second opinion

Ben erg blij dat ik je ingeschakeld heb. Nadat ik via een grote keten van opticiens mij een nieuwe bril aan had laten meten en er volgens mij iets nie... lees verder »

Mijn moeder is uitermate tevreden

Gisteren heeft u mijn moeder in het verzorgingshuis bezocht omdat ze klachten had bij het kijken. Allereerst heel fijn dat u binnen 2 dagen een afspra... lees verder »

Review mevrouw Bats 4 november - Fieret Optiek Pekela

Review mevrouw Bats 4 november

Ik ben zeer tevreden over Maarten van Fieret Optiek Service. Hij doet het keurig en legt goed uit. Maarten doet er heel veel werk aan. Het mooiste is ... lees verder »

Vriendin van mevrouw B.Meijer

Ik was toevallig bij mijn vriendin en ik heb een bril van een andere optiek winkel. Als ik geweten had dat er een opticien aan huis in Pekela is, dan ... lees verder »

Aanbeveling - Fieret Optiek Pekela

Aanbeveling

Ik heb Fieret Optiek Service in huis gehad voor een bril. Hij is heel goed en schappelijk. Hij heeft alle tijd voor zijn mensen en doet het heel goed.... lees verder »

Hoe ik het heb ervaren om een bril te kopen bij Fieret Optiek Service - Fieret Optiek Pekela

Hoe ik het heb ervaren om een bril te kopen bij Fieret Optiek Service

Eind vorig jaar heb ik mijn ogen laten testen door Maarten Fieret. En ik moet zeggen dat hij dat nauwkeurig doet en hij neemt ook de tijd voor je. Ver... lees verder »

« < 1 2
Ook tijdens de lockdown blijft mobiele oogmeting mogelijk - Fieret Optiek Pekela

Ook tijdens de lockdown blijft mobiele oogmeting mogelijk

13 april 2021 - Goed zicht is heel belangrijk, dat is niet anders tijdens een pandemie. Omdat wij begrijpen dat u ook tijdens een lockdown een goede bril nodig hebt, blijven wij u o... lees verder »

Hebt u last van beslagen brillenglazen? - Fieret Optiek Pekela

Hebt u last van beslagen brillenglazen?

4 april 2021 - OptiPlus Anti-condens spray Bril is een anti-condens brillenvloeistof die ervoor zorgt dat uw bril niet beslaat. In spray of doekjes bij ons in de winkel verkrijgbaar... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.