Onze klanten aan het woord

Vindt u het interessant om te weten wat anderen over ons zeggen? Lees dan hier de ervaringen die onze klanten met ons hebben.

« < 1 2
Mooie en goede zonnebril - Fieret Optiek

Mooie en goede zonnebril

In mei 2015 heb ik een zonnebril aangeschaft bij Fieret Optiek Service. Geen zonnebril van de drogist, maar echt ECHTE. De zonnebril zit echt... lees verder »

Opticien aan huis

Via de folder bij de huisarts zochten wij contact met u. De reden; voor mijn man is de gang naar de opticien vanwege zijn ziekte geen optie meer.... lees verder »

Second opinion

Ben erg blij dat ik je ingeschakeld heb. Nadat ik via een grote keten van opticiens mij een nieuwe bril aan had laten meten en er volgens mij iets... lees verder »

Mijn moeder is uitermate tevreden

Gisteren heeft u mijn moeder in het verzorgingshuis bezocht omdat ze klachten had bij het kijken. Allereerst heel fijn dat u binnen 2 dagen een... lees verder »

Review mevrouw Bats 4 november - Fieret Optiek

Review mevrouw Bats 4 november

Ik ben zeer tevreden over Maarten van Fieret Optiek Service. Hij doet het keurig en legt goed uit. Maarten doet er heel veel werk aan. Het mooiste is... lees verder »

Vriendin van mevrouw B.Meijer

Ik was toevallig bij mijn vriendin en ik heb een bril van een andere optiek winkel. Als ik geweten had dat er een opticien aan huis in Pekela is, dan... lees verder »

Aanbeveling - Fieret Optiek

Aanbeveling

Ik heb Fieret Optiek Service in huis gehad voor een bril. Hij is heel goed en schappelijk. Hij heeft alle tijd voor zijn mensen en doet het heel... lees verder »

Hoe ik het heb ervaren om een bril te kopen bij Fieret Optiek Service - Fieret Optiek

Hoe ik het heb ervaren om een bril te kopen bij Fieret Optiek Service

Eind vorig jaar heb ik mijn ogen laten testen door Maarten Fieret. En ik moet zeggen dat hij dat nauwkeurig doet en hij neemt ook de tijd voor... lees verder »

« < 1 2
Extra korting op marktdagen! - Fieret Optiek

Extra korting op marktdagen!

28 mei 2024 - Tijdens de marktdagen in Winschoten geven wij tot € 75, - korting op een bril. Op de zaterdag wordt altijd markt gehouden op de Venne in Winschoten. Deze extra korting krijgt u ook tijdens de... lees verder »

INVU voorjaarsaktie - Fieret Optiek

INVU voorjaarsaktie

22 maart 2024 - Stralend de zon in met INVU-eyewear! Bij Fieret Optiek introduceren we met trots onze collectie van INVU-eyewear gepolariseerde zonnebrillen. Deze stijlvolle zonnebrillen bieden niet alleen optimale... lees verder »

  •  Fieret Optiek
  •  Fieret Optiek

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.